Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

SCREAM...4!


Σας έλειψε το χτύπημα του τηλεφώνου και στην άλλη άκρη της γραμμής να ακούγεται η ανατριχιαστική αργόσυρτη ατάκα… “HELLOOO SIDNEYYYY”? Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί μετά από σχεδόν δέκα χρόνια (χώρια τις πολλαπλές προβολές στην TV), θα το ξανακούσουμε.  Η κραυγή αγωνίας “SCREAM 4”  επανέρχεται στις μεγάλος οθόνες στις 15 Απριλίου στις ΗΠΑ και το μακελειό του μασκοφόρου συνεχίζεται.
Δοκιμαστική προβολή που έγινε στο Pittsburgh στις 6 Ιανουαρίου άφησε πολύ καλές κριτικές. Λέγεται μάλιστα ότι είναι η καλύτερη ταινία από τρεις προηγούμενες, καταρρίπτοντας τον νόμο των sequel, που θέλει στις ταινίες αυτές, η πρώτη να είναι καλύτερη από αυτές που ακολουθούν.










Υπόθεση:
Η Sidney, συγγραφέας πλέον, κάνει μια μικρή περιοδεία για να παρουσιάσει το βιβλίο αυτοβοήθειας έγραψε. Τελευταίος σταθμός της παρουσίασης, είναι η περιοχή Woodsboro, εκεί όπου μεγάλωσε η Sidney. Εκεί θα ξαναβρεθεί με τον συμπαθητικό σερίφη Dewey και την εκνευριστική-δημοσιογράφο-γυναίκα του Gale, με τους συγγενείς της και όχι μόνο. Ο δολοφόνος θα είναι και πάλι κοντά της!
Σκηνοθετεί – ποιος άλλος – ο Wes Craven (Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες (1984), The Last House on the Left (1974), Scream 1-2-3, Κλέφτης Ψυχών  και επεισοδίων της σειράς Η ζώνη του Λυκόφωτος) και πρωταγωνιστούν Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette



Ε.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου