Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!


Ο λόγος φυσικά για τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της πόλης της Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με ειδικά μηχανήματα γκρέμισε τις προστατευτικές μπάρες στον σταθμό διοδίων της Πελασγίας.
Με αφορμή τις πρόσφατες κινητοποιήσεις στους σταθμούς διοδίων, οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας, καλούνται από την Τρίτη να πληρώνουν διόδια στον σταθμό της Πελασγίας. Ακόμα και για να πάνε στα χωράφια τους, πρέπει να πληρώνουν το ποσό των 2,60 ευρώ αφού πλέον καταργούνται και οι κάρτες που προμηθεύτηκαν για δωρεάν διέλευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις διαδρομές που κάνει καθημερινά ο κάθε κάτοικος χρειάζεται να καταβάλλει περισσότερα από 30 ευρώ .   
Λόγος για την κατασκευή δρόμων από τους οποίους θα γίνεται διέλευση χωρίς διόδια δεν έχει γίνει  ακόμα και οι κάτοικοι καθημερινά εξοργίζονται ολοένα και περισσότερο. Η υπόθεση πάντως έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του Απόστολου Γκλέτσου.
Οι μπάρες πάντως αποκαταστάθηκαν, καθώς η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα διόδια αδιαφόρησε για το συμβάν και συνέχισε ακάθεκτη το έργο της. 

Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου